Течният протектор за телефон WOWFIXIT е защита от ново поколение (Снимки и Видео)

950

WOWFIXIT  течен протектор – Един продукт от бъдещето, който вече е на родния пазар

Течният протектор WOWFIXIT е супер модерно, удобно и сигурно решение, което ще предпази перфектно екрана на Вашия телефон, таблет или смарт часовник.

WOWFIXIT се класира безапелационно като №1 течен скрийн протектор на световния пазар, с разпространение в над 60 страни по света. Невидимият титаниев течен протектор е базиран на нанотехнологията, като екранът на устройствата, на които сме го поставили, е ултраустойчив на надраскване, антибактериален и предпазва от вредното излъчване на мобилните телефони.

Снимка: WOWFIXIT България , https://wowfixit.bg/

Едно от многото му предимства е, че след като сте го приложили на Вашето устройство, той ще създаде невидим слой, който ще предпази екрана му от напукване, пръскане или надраскване до една година. Той достига твърдост от 9-а степен по скалата, характеризираща твърдостта и устойчивостта на надраскване на минералите. Това доказва, че слоят, който изгражда върху дисплея на телефона Ви, е подобен на сапфир, рубин или корунд и почти толкова твърд и устойчив като диаманта.

Защитното покритие на WOWFIXIT използва най-новата нанотехнология, за да предпази устройствата от драскотини. Съставен е от наночастици от титанов диоксид. Покритието е невидимо и чудесно предпазва стъклото от надраскване и счупване при екстремни условия. Наночастиците се комбинират в кристална структура, образуващи едно от най-силните химически съединения, които могат дa бъдат постигнати. Това гарантира, че дисплеят ще остане стегнат и осигурява по-голяма стабилност, тъй като молекулите поддържат заедно защитния слой. Позволява да издържи удари до 6 кг. Друго предимство на продукта е, че предпазва от електромагнитно излъчване.
WOWFIXIT намалява електромагнитното излъчване с 92.7%. Покритието е самопочистващо, отблъсква вода, разтваря мазнини, убива бактерии.

От една страна, защитният слой WOWFIXIT води до намаляване на външното налягане и по този начин предотвратява образуването на капчици. От друга страна, наночастиците се йонизират от защитния слой под влияние на слънчевата светлина.
Невидимият слой подобрява и чувствителността на сензорния екран. За разлика от „конвенционалните“ защитни екрани, тънкият невидим защитен слой WOWFIXIT не засяга чувствителността на сензорния екран по никакъв начин, а напротив, дори го подобрява.
WOWFIXIT не прекъсва потока на ток между пръста Ви и сензорния екран, така че командата Ви пристига веднага без прекъсване. Всички функции на сензорния екран, включително 3D-touch, се запазват.
Покритието се поставя изключително лесно и само в три стъпки. Почиствате стъклената повърхност на екрана и обектива на камерата, като използвате приложения почистващ тампон. Използвате микрофибърната кърпичка, за да изсушите стъклената повърхност. Започнете да разтърквате с нея, напоена с течния скрийн протектор, екрана на устройството по хоризонтала и вертикала, като се стараете да покриете цялата повърхност. Това действие трябва да продължи между 60 и 90 секунди. Оставяте да изсъхне 60 секунди. След като изтекат, внимателно полирате екрана и обектива на камерата с микрофибърната кърпичка, докато повърхността не стане лъскава.
Защо да изберем течния протектор пред конвенционалния стъклен?
Предимствата са десетки – той е лек, удобен за нанасяне, иновативен и в пъти по-сигурен като ниво на защита. Истински продукт от бъдещето на атрактивна цена, сега вече и в България.
Официална страница на продукта: https://wowfixit.bg/

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама