ПП МИР учреди структурата си в морската столица на България (ВИДЕО)

165

Най-младата партия у нас учреди миналата седмица общинската си организация край морето. По този повод „Нова Варна“ разговаря с лидера на формацията, инж. Симеон Славчев

ПП МИР си поставя за цел и сериозно присъствие и в местната власт в морската ни столица. Това каза председателят на ПП МИР и общински съветник инж. Симеон Славчев по време на учредителното събрание на Общинската структура на партията във Варна.

Начело на структурата с единодушие бе избран Красимир Жейнов, който заяви готовност да работи за каузата на партията и за по-добро бъдеще на града. Сред гостите на учредяването на общинската организация беше и Георги Костов, член на НИС на ПП МИР. Най-младата партия в България, регистрирана официално преди месец, вече има своите общински структури и в други градове, като амбицията на ръководството й е до край на годината да има свои структури в цялата страна.

Според Симеон Славчев във Варна МИР ще участва на местните избори през октомври с сериозна листа с кандидати за общински съветници, кандидатури за районни кметове и дори кандидатура за общински кмет.  Политическите дебютанти ще направят качествена листа от млади хора, експерти и общественици за кандидати за общински съветници. Варна заслужава най-доброто и МИР ще и го даде, категорични са от партията.

Целта на МИР е да направи пробив на предстоящите местни избори във Варна и да вкара в общинския съвет във Варна нови лица, неучаствали до сега в политиката, който да наложат нов стил и модел на управление в морската столица, каза по време на учредяване на местната структура Славчев.

Изключително съм развълнуван да присъствам на учредяването на структурата на ПП МИР в моя роден град Варна. Освен сериозен пробив в местната власт в София, ПП МИР си поставя за цел и сериозно присъствие и в местната власт в морската ни столица, каза още пред „Нова Варна“ Симеон Славчев.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама