Известен актьор спаси бебе от преобърната кола (ВИДЕО)

81

Актьорът Дани Трехо, познат с ролите на корави типове във филми като „Жега“, „От здрач до зори“ и „Мачете“, се е проявил като герой в реалния живот.

Той е помогнал за спасяването на невръстно момченце от преобърнал се след катастрофа автомобил, съобщават „Асошиейтед прес“ и „Ройтерс“, цитирани от БТА.

Седемдесет и пет годишният Трехо разказва за местна телевизия, че е бил на път към автомеханик в Лос Анджелис, когато на пресечка в града е станал свидетел на катастрофата между два автомобила. Момченцето и баба му, която е шофирала удареното и отчасти смачканото возило, са останали заклещени в него.

Трехо и друга очевидка – жена, представила се като Моника Джаксън, са обединили усилията си в опит да извадят детето от автомобила преди пристигането на аварийните и спасителните отряди. Джаксън е пропълзяла от едната страна на обърнатото возило, за да откопчае момченцето от столчето му, докато актьорът е успял да го издърпа от другата страна.

Дани Трехо допълва, че е трябвало да успокоява детето, преди да успее да го измъкне. Актьорът е останал с невръстния малчуган, докато специализираните екипи извадят баба му.

От пожарната служба потвърждават катастрофата между двата автомобила, единият от които се е преобърнал. При инцидента няма сериозно пострадали. Трима души, сред които бабата и момченцето, са откарани в болница за преглед.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I helped rescue a baby after driver ran red light, causing 2-car crash in Sylmar . . . #dannytrejo #sylmar #ktla #abc7

Публикация, споделена от Danny Trejo (@officialdannytrejo) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама