Bulgarian Digital week 2019 представя новите технологии в бизнеса

37

Тази есен в Града под тепетата ще се проведе едно от най-големите събития в областта на информационните технологии и телекомуникации – Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019. Това ще бъде един от главните акценти на тазгодишното издание на Международен технически панаир Пловдив. Организаторите са подготвили динамична програма, поднесена по модерен и атрактивен начин. На събитието ще присъстват видни лектори, които ще ви запознаят с някои от най-актуалните теми и ще дадат ценни съвети на присъстващите. През шестте дни на Bulgarian Digital Week 2019 ще се проведат общо 13 конференции, в които ще бъдат обсъдени новите технологии и как те могат да работят в полза на бизнеса.
Една от най-интересните части в програмата е Digital Expo – специално изложение, на което ще присъстват едни от водещите фирми на пазара, осъществили своята дигитална трансформация. Те ще представят продукти и услуги си и ще разкажат повече за резултатите, които са постигнали благодарение на съвременните технологии. Участие са заявили както български, така и редица чуждестранни фирми в областта на телекомуникациите, финтех, софтуерни услуги, дигитален маркетинг и др. Ако вашата компания също попада в тази категория, съветваме ви да заявите вашето присъствие, докато регистрациите все още продължават.
Защо да участвате като изложител на Digital Expo?
Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 ( 23 – 28 септември) е иновативен форум, който ще събере на едно място водещи фирми, инвеститори, дигитални специалисти, известни лектори, учени, изобретатели, студенти и любители на дигиталните технологии. Очаква се дигиталната седмица да бъде посетена от над 30 000 души. Ако изберете да бъдете изложител, това е чудесна възможност да направите бранда и продуктите си разпознаваеми за широката аудитория. Ще имате шанса да бъдете в центъра на събитие, което ще бъде широко отразено. Освен това, ще може да се запознаете с потенциални бизнес партньори от цял свят и да представите идеите си пред инвеститори. Ползите не приключват до тук. Освен в Digital Expo, фирмата ви може да участва и в IT Career Fair – кариерна зона, където да представи свободните работни позиции и да открие подходящи кадри, които да станат част от екипа ви. Специално за събитието ще се бъдат издадени рекламни материали, които ще се разпространяват на място – луксозно издание “DiTech” и брошура “My job”, където фирмата ви има възможност да помести реклама или свободни работни позиции.
Както сами може да прецените ползите да бъдете изложител на Digital Expo са големи. Не изпускайте възможността да бъдете част от това иновативно събитие. За повече информация и заявка на участие, посетете официалния сайт на Bulgarian Digital Week 2019: https://bdw.bg/digital-expo/

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама