Истина или лъжа: Кейт Мидълтън си инжектирала ботокс?

40

Известен британски пластичен хирург твърди, че Кейт Мидълтън си е инжектирала ботокс.

Доктор Мунир Сомджи публикува в Instagram фотоси на херцогинята на Кембридж и написа: „Нашата Кейт обича малко ботокс“. По-късно съобщението бе изтрито от страницата му @drmedispa.

Причината може би е, че от двореца Кенсингтън реагираха остро на това изявление на хирурга, публикувано в Page Six, и заявиха, че „твърдението за използване на ботокс от херцогинята е лъжа“ и „категорично не съответства на действителността“.

Освен това, представители на двореца отбелязват, че „кралското семейство никога не е подкрепяло комерсиалната дейност“, имайки предвид, че намекът в поста на доктора е рекламен.

На кадрите „Преди“ и „След“, Кейт действително изглежда по-уморена, но все пак тя е майка на три деца.

„Обърнете внимание на намаляването на бръчките на челото“, написа по-рано докторът в поста си за Кейт. Въпреки това, мениджърът по маркетинга на клиниката увери, че лекарят просто иска да демонстрира ефекта от ботокса, като сравни две снимки.

Дали Кейт всъщност е пациент в клиниката е неизвестна, тъй като има споразумение за конфиденциалност, а служителите нямат право да разкриват имената на своите клиенти.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама