След по-малко от 1 година: „Мис Москва“ и кралят на Малайзия се разведоха

102

Кралят на Малайзия Мохамед V се развежда със съпругата си – руската миска Оксана Воеводина.

Причините за разтрогването на брака все още не се съобщават, но според източници на малайзийския вестник New Straits Times, цитиран от ТАСС, двойката е подала документи за развод на 1 юли, съобщава dir.bg.

49-годишният владетел и 25-годишната носителка на короната в конкурса за красота „Мис Москва“ през 2015 г. се ожениха на пищна сватба през ноември 2018 г. На 21 май двойката се сдоби със син.

Кралската сватбена церемония, която се проведе миналата година в концертна зала в московското предградие Барвика, бе едно от най-обсъжданите събития. Мохамед V бе облечен в типична малайска носия, а Оксана бе в разкошна бяла рокля.

Няколко месеца преди събитието руската красавица прие исляма. Тя е възпитаничка на елитния икономически университет „Г. В. Плеханов“, а малайският крал е учил в едни от най-престижните учебни заведения в Обединеното кралство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама