11 месеца полицията не може да намери хирурга, отвлякъл дъщеря си

272

От 11 месеца МВР не може да открие 8-годишната М. С., която през август миналата година беше отвлечена от собствения си баща – хирурга Х. С..

За последно момиченцето и мъжът са били забелязани в Родопите, но следите им отново се губят. Това съобщи майката на малкото момиче – Д. С., която от две години се бори да си върне детето.

Тя призова, ако някой види съпруга ѝ и дъщеря ѝ веднага да подаде сигнал в полицията.

„Има информация, че постоянно са в движение и обикалят малките населени места. С тях има жена, предполагам, майка“, пише Д. С.


Жената се опасява, че бащата е успял да изведе детето в чужбина, въпреки че няма информация двамата да са напускали България.

М. С. е на 8 г., висока над 130 см, с тъмна коса и тъмно кафяви очи. Говори английски свободно и български език с акцент. 40-годишният Х. С. е с късо подстригана коса и сини очи.

„Христо е нестабилен и непредвидим. Неговите действия са срещу интересите на детето и осигуряването на сигурна среда за отглеждане. Той се води единствено от неговите интереси и желанието му да нарани мен, майката“, споделя Д. С.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за момиченцето и бащата, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на телефони 112, 02/9827119, 02/9827166 или в най близкото поделение на МВР.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама