Над 1 милион търсачи на извънземни ще щурмуват „Зона 51“

74

Eдин милион души до този момент са изразили готовността си да щурмуват секретната база „Зона 51“ в Невада, САЩ, предадоха американските медии.

Събитието се организира във Facebook и набира огромна популярност .

Много американци заявиха, че на 20 септември тази година ще отидат в секретната база на американските въоръжени сили, за да разберат веднъж завинаги има или няма извънземни, пише fakti.bg.

До момента 1 милион души са казали, че ще отидат пред базата, за да получат отговори. От дълго време „Зона 51“ се е превърнала в нарицателно за секретните дейности на американската армия. Базата е забранена зона за достъп на външни лица, а освен това над нея не могат да летят и пътнически самолети.

Говорител от американските Военновъздушни сили предупреди всички потенциални нарушители, че армията е готова за ответни действия. Планът на ентусиастите е всички заедно да щурмуват „Зона 51“, и да разберат дали армията на САЩ има доказателства за извънземен живот.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама