Вече няма нужда да се крият – Лейди Гага се нанесе при Брадли Купър

145

Лейди Гага и Брадли Купър вече се готвят да живеят заедно. Ирина Шейк още не е имала време да транспортира нещата си от имението на актьора, а известната певица Лейди Гага вече се нанася там.
Подобно изявление беше направено от авторитетното In Touch след разследване на изданието. Според вътрешни хора, Лейди Гага вече се е установила в имението на актьора в Уест Вилидж в Ню Йорк. “Сега, когато отношенията му с Ирина свършиха, Гага няма да позволи на Брадли да се измъкне. Вече дори прехвърли някои от вещите си в апартамента му, казва източникът.
Според него, Лейди Гага и Брадли Купър се влюбили по време на снимането на „Роди се звезда“. И сега, когато формалната връзка на Купър с модела свърши, двойката вече не трябва да крие чувствата си. Междувременно Ирина Шейк отказва да коментира раздялата с Брадли Купър. Според журналистите, моделът се е преместила в друга къща на Купър, която се намира в Лос Анджелис. Отначало феновете им се зарадваха, тъй като помислиха, че това означава ново събиране. Но изглежда, че това е компенсация от Брадли Купър за разрива. Ирина Шейк е взела със себе си само дъщеря им Лея.
Превод: БЛИЦ

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама