Критикуват Маган за начина, по който държи Арчи (СНИМКИ)

60

Меган Маркъл понесе критики от потребители в социалните мрежи за майчинските си умения след вчерашната си поява на поло мач със сина си Арчи, информира „The Sun“.

На събитието те бяха заедно с Кейт Мидълтън и трите ѝ деца – Шарлот, Джордж и Луи, които гледаха Уилям и Хари в спортния двубой, пише „24 часа“.

37-годишната Меган беше снимана от фотографи как носи Арчи. Именно за това бяха и критиките на хората в социалните мрежи.

„Меган носи Арчи, сякаш ще го изпусне всеки момент“, коментира потребител в инстаграм херцогинята на Съсекс. Друг пък добавя: „Начинът, по който Меган държи Арчи, е страшен!“.

Ядосани потребители коментират също, че е трябвало Меган да обуе чорапи и да сложи шапка на сина си.

Имаше и такива, които защитиха Меган Маркъл в ролята й на майка. „Тя има бебе отскоро, спрете да я съдите!“, написа в подкрепа на Меган друг потребител.

След раждането на Арчи Меган вече посещава някои събития, въпреки че е в майчинство. Миналата седмица тя беше забелязана на тенис кортовете на „Уимбълдън“, където отиде, за да подкрепи близката си приятелка Серина Уилямс.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама