Драмите в живота на Нана не свършват

1606

Драмите в живота на Нана Гладуиш не свършват. Освен със собственото си тежко заболяване, с което се бори упорито вече години наред, съвсем скоро тв водещата бе срината заради нови две жестоки драми в живота си.

Наскоро Нана е имала пътуване до Израел за контролен преглед, на който се установило, че някои от показателите в изследванията й са завишени. „Моята лекарка отсъстваше и за първи път ме пое друг специалист, който страшно ме подплаши. За нещо много дребно не успях два дни да си намеря място, пише „Уикенд“. И продължава:

„Веднага поговорих със съпруга си, обадих се на две лекарки, на които вярвам, говорих и с жените във Фондацията… И се успокоих“, споделя Нана.

Това обикновено е и пътят, когато чуеш нещо много стряскащо – трябва да намериш доктора или хората, на които имаш пълно доверие и които понякога ще ти обяснят неща, които вече знаеш, но имаш нужда да чуеш пак и пак. Много е важно да има с кого да споделиш, изговориш нещата, но по правилния начин“, разказва водещата.

И не стига, че има проблеми със собственото си здравословно състояние, но Нана не може да повярва, че сестра й Мартина в момента преминава през същото, тъй като са й открили злокачествено образувание в мозъка. Майка им пък, била вече с тежък Алцхаймер и живеела в старчески дом. Вече не разпознава дори и родните си дъщери.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама