Меган и Хари наеха трета бавачка за два месеца

79

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл наели трета поред бавачка за сина си Арчи.

Това се е наложило, след като в период от 6 седмици били сменени 2 детегледачки, пише британският „Дейли мейл. Не става ясно дали бавачките сами са напуснали работата си, или са отстранени от позицията, пише „24 часа“.

Херцогинята на Съсекс се раздели с голяма част от поверените си след сватбата си с Хари през миналата година – бодигард. личен асистент и частен секретар.
Източници, близки до кралското семейство, твърдят, че за Хари и Меган изборът на бавачка за 6-седмичния Арчи е „дълбоко личен“ и зависи както от нуждите на бебето, така и от представите на родителите му.

„Често детето има нужда от различни неща. Първата бавачка отговаряше за бебето и през нощта“, разказва източникът пред The Sun.

По-рано този месец Harpers Bazaar информира, че херцозите на Съсекс са наели британка за бавачка на Арчи.

„Меган будува често през нощите заради Арчи. Тя не е започнала тежки тренировки, за да се върне бързо в предишната си форма. В момента се наслахщава на времето с Арчи“. разказа Кейти Ничъл, която често пише биографични статии за Хари и Меган.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама