Емилия шокира феновете с тоалет (СНИМКИ/ВИДЕО)

487

Емилия не е от поп фолк певиците, които залагат на скандалните облекла и снимки, за да поддържат имиджа си, но напоследък външния ѝ вид силно изумява аудиторията.

При едно от последните си участия миловидната блондинка успя истински да шокира феновете си с избора на сценичен тоалет. Снимките и видео от участието си след това качи с охота в социалната мрежа, пише fakti.bg.


Емилия обича да носи маркови дрехи, които освен скъпи, са и по последен писък на модата, този път обаче, направо прекали с комбинациите.

Изпълнителката се появи на участие с рокля, върху която бе сложила зелен сутиен. Отгоре на всичко чорапогащникът ѝ бе в същия ярко зелен цвят. Певицата бе и със слънчеви очила в дискотеката. Странният тоалет беше придружен и от дълги ръкавици в същия стряскащ цвят.

„Има нужда от съветите на стилист“, коментират от своя страна феновете, част от които не можеха да повярват, че това е същата онази Емилия, която обикновено е нежна, елегантна и секси.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама