Ясна е причината за смъртта на 21-годишната сервитьорка в Бургас

4359

Масивен инфаркт е причината за смъртта на 21-годишната сервитьорка Мария. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Бургас.

Младото момиче почина вечерта по време на работа, изпълнявайки задълженията си в бургаско заведение. Клиенти разказват, че на девойката ѝ е прилошало и припаднала, пише вестник „Черноморски фар“.

Управата на заведението също потвърдила, че се касае за масивен инфаркт, а не за трудова злополука. Всички от персонала са потресени от смъртта на момичето от Шумен, описват я като много добра и енергична. Тя не е давала признаци, че има проблем със здравето. Мария е работила там от около 1 месец и документите ѝ, относно нейното здравословно състояние, са били напълно изрядни.

По думи на хора от заведението сервитьорката е имала проблеми със сърцето още от самото си раждане, за които обаче не е споделила. Дошлите на място лекари за съжаление не са успели да спасят живота на 21-годишната Мария.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама