Колонка на бензиностанция върти сметка без някой да зарежда

118

Софиянец засне как колонка на бензиностанция на бул. „Владимир Вазов“ отчита гориво и пари, без да има реално зареждане.

Клипът предизвика бурни реакции сред потребителите във Facebook.

На видеото се вижда как мъжът държи в ръка пистолета без да го е сложил в резервоара, но въпреки това колонката отчита заредено гориво.

„Това вече ме вбеси. По принцип никога не си сипвам горивото сам, но този път реших аз да го сипя. Това е клип как продължава да отчита дори когато и пистолетът е изваден. НЕ е натиснат спусъкът!!! Бензиностанцията е Еко на бул. Владимир Вазов. Моля за адекватни коментари, как и какво мога да направя, за да се вземат нужните мерки и санкции“, пише в групата „Забелязано в София“ Вальо Благоев.

Той допълва, че служителите на бензиностанцията го посъветвали да говори с управителя, който обаче не бил в обекта. Благоев е подал жалба в Комисията за защита на потребителите.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама