Шеф на Формула 1 проговори за състоянието на Шумахер

172

Почетният президент и легендарен бос на Формула 1 Бърни Екълстоун говори открито за състоянието на Михаел Шумахер в новия филм за живота на германския пилот.

Седемкратният шампион на пистата се възстановява от тежки мозъчни травми, получени при инцидент на ски преди повече от пет години.

В трейлърът на филма, думите на Екълстоун звучат като малка светлинка в иначе тъмното було, което е хвърлено от семейство Шумахер около Михаел.

„За съжаление, в момента той не е с нас – казва Бърни в лентата. – Но един ден, когато отново е добре, той ще отговори на всички въпроси. Надявам се това да се случи скоро.“

Във филма става ясно, че Екълстоун е един от едва 20-те човека (извън медицинските и рехабилитационни екипи), допуснати до имението на фамилия Шумахер в Швейцария, откакто Михаел се лекува там.

Бащата Ролф Шумахер изрази специална благодарност на Бърни, както и на друг легендарен бос от Ф1 – Флавио Бриаторе, за логистичната подкрепа и съвети за най-добрите медицински екипи, които да помагат при възстановяването на Шуми.

„Михаел е боец, той няма да се предаде. Той е в добри ръце, останалото, от което имаме нужда всички, е спокойствие и призоваваме всички да ни го осигурят“, казва съпругата Корина в трейлъра на филма.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама