Тийнейджър посрещна Доналд Тръмп с пенис в полето (СНИМКИ)

299

С огромен пенис, изрисуван в полето, посрещна британският тийнейджър Оли Нанкароу американския президент Доналд Тръмп.

Изображението в тревата се вижда ясно от самолета на държавния глава, който каца на близко летище. Президентът пристига във Великобритания за тридневна визита по покана на Кралица Елизабет II. По време на срещите ще се обсъждат и климатичните промени.

Еко темата явно вълнува младия Оли Нанкароу, който изографисва огромния пенис в тревата край дома си. Той посветил целия уикенд докато изобрази обръщението: „Оi, Trump“.

Младежът и семейството му живеят в Есекс. Освен пенисът, Оли рисува в тревата огромна полярна мечка и посланието: „Климатичните промени са истински“.

Отличникът се надява, че американският президент ще забележи посланието малко след като правителствения самолет наближи Хатфийлд Хийт рано сутринта в понеделник.

„Доналд Тръмп и неговото отричане на климатичните промени като съществуващи не са приветствани и затова искам той да е наясно с тази позиция, когато мине със самолета си над нашите земи“, казва Оли. Той е създател на сайта „Роден Еко“, който е популярен сред последователите на зелената идея.

Противоречивото посещение на Тръмп във Великобритания ще е най-обсъжданата тема през следващите три дни. Той трябва да се срещне с Кралицата и кралските особи в Бъкингамския дворец преди да се присъедини към официална вечеря в понеделник вечер.

Още с пристигането си, Тръмп се оказа в центъра на скандал. Лидерът на опозицията Джереми Корбин бойкотира посрещането, а кметът на Лондон Садик Кан сравни президента с „фашистите на 20-и век“.

Хиляди протестиращи ще очакват Тръмп на площад „Трафалгар“. Причина за недоволството е пренебрежителното отношение на Тръмп към темата за климатичните промени от началото на мандата си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама