Арестуваха пилот на летище за тройно убийство (СНИМКИ)

112

Пилот в дъщерна компания на American Airlines беше арестуван на международното летище в Луисвил, Кентъки след като беше обвинен в тройно убийство, съобщава БГНЕС.

Освен за убийствата, Кристиан Ричард Мартин е обвинен в опит за палеж, палеж, влизане с взлом и манипулиране на доказателства.

51-годишният Мартин е обвинен за убийството на Келвин и Памела Филипс и техния съсед Едуард Дансеру през ноември 2015 година, съобщиха от кабинета на щатския прокурор. Две от жертвите са съпрузи, а третата – техен съсед. Тялото на съпруга е намерено в дома му, а телата на жената и съседа им са намерени застреляни в автомобил в поле с царевица в опожарен автомобил.

Пътниците на летището в Луисвил били шокирани от ареста на пилота си, който бил задържан докато те се качвали на борда. Първоначално предположили, че е употребил упойващи вещества или алкохол, но по-късно научили, че става въпрос за тройно убийство.

American Airlines обявиха, че Мартин е пилот в регионалната им дъщерна компания PSA Airlines.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама