Балерините на Слави излизат в пенсия

283

Продуцентската компания „Седем осми“ ще продължи да съществува и след края на „Шоуто на Слави“, твърди „България Днес“ позовавайки се на сигурни източници.

Това означава, че екипът на Дългия ще продължи да получава заплати и след 31 юли. Поне за известно време. Трифонов е поел обещание да продуцира няколко песни на Борис Солтарийски и Гъмзата. Въпреки обещанията голяма част от екипа са притеснени, защото са наясно, че в един момент ще трябва да си търсят нова работа. Какъвто и проект да захване Дългия, плътно до него със сигурност ще остане Евгени Димитров. Маестрото фигурира и в съвета на директорите на „Седем осми“ и е дясна ръка на Слави не само в музикалните проекти.

Според близки до шоуто Борис Солтарийски, Годжи и Краси Радков ще основат своя фирма и ще се изхранват от участия по дискотеки и частни партита. Изолиран от групата е Гъмзата, за когото не се знае какво ще прави. Едно е сигурно, краят на шоуто ще изпрати балерините от балета „Магаданс“ в пенсия. Това е балет създаден специално за шоуто, те не поемат други ангажименти. Освен това голяма част от тях са вече майки, сред които жените на Гъмзата и Маестрото. Останалите момичета също са семейни и обмислят да се посветят на майчинството.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама