Американка изпра змия без да я нарани

292

Американка от щата Илинойс, готвеща се да простира изпрани дрехи, изпаднала в истински шок, след като видяла сред дрехите съвсем чистичка змия.

Жителката на Еванстън Санела Каменич разказва, че се е видяла принудена да потърси помощ, след като е отворила пералната машина и се е озовала очи в очи с хлъзгавата изненада, съобщи dnes.bg.

„Направо ме побиха тръпки. Недоумявах как змията е попаднала в къщата, още по-малко в пералнята“, споделя жената за местна телевизия.

На подадения сигнал за помощ са се отзовали полицейският служител Педро Караско и Джейсън Паунд от Службата за контрол на животни, които бързо са заловили влечугото.

„Успях да я подуша и мога да ви уверя, че змията беше преминала през цикъл на изпиране. Ухаеше на перилен препарат“, споделя Паунд.

„Никога не сме имали змия, намерена в пералня. Тази изглеждаше много добре“, казват от ветеринарната клиника, където влечугото е отнесено за преглед.

Оказало се, че змията е домашен любимец на име Пенелопе и е избягала от 12-годишно съседче на Санела Каменич, на което своевременно е била върната.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама