Борисов: Визитата на папата е огромна реклама за България (СНИМКИ)

69

Благодаря на папата, че си удържа на думата и дойде в България.

Това е една реклама за България и за целите Западни Балкани. Цял свят сега гледа България. Папата ме поздрави за работата, която свършихме за Западните Балкани. Каза, че мостовете и пътищата, които строим са пътища към мира. За това говорихме. Това е реклама за целия регион. Молитвите и посланията на папата се следят от милиарди“, заяви Борисов след приключването на срещата с папата.

„Папата идва с цялото си правителство. Те ми издадоха, че като си записва нещо, зависи къде си слага бележката. Като го поканих миналата година, видях, че си пише нещо, но не разбрах какво. Факт е, че това посещение е една безплатна реклама за България. Ние седим стабилно на фона на всички конфликти в региона. Харесвам много папата. В разговорите с него научавам много нови неща. И сега ми каза: Нали знаеш каква е разликата между терористите и протокола? С терористите можеш да преговаряш, с протокола не. Доволен съм от срещата“, завърши Бойко Борисов.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама