Мъжът, заплашвал Борисов, пострада – борят се за живота му

8988

Търсят кръводарители за пострадалия във вчерашния пожар в центъра на Варна. С апел в социалните мрежи приятели и близки на Теодор Николов призовават за спешна помощ, тъй като състоянието на мъжа е тежко.

Николов, който неотдавна стана известен със заплаха за убийство на премиера Борисов, пострада при пожар в дома си. В момента е в интензивно отделение в клиниката по изгаряния на Военна болница. Той е с 50 % изгаряния, с опасност и обгазен бял дроб. Нужни са поне 4-5 човека на ден.

Желаещите да дарят трябва да заявят името му – Теодор Чавдаров Николов. Според негови приятел, пострадалият ще има нужда от кръвопреливане в следващите няколко дни.

Телефон за връзка с негови близки – 0897403745

Пожарът е избухнал днес в 8 ч. сутринта в апартамента на Николов на ул. „Ген Попов“ 21.

Екип на „Спешна помощ“ е транспортирал до болница 47-годишен мъж с обгаряния по лицето и ръцете. Малко по-късно е получен сигнал, че в апартамент на 3 етаж на същия адрес има изтичане на газ от газова бутилка с панел, използвана за отопление.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама