27-годишeн треньор по мотокрос сменя Цветанов в парламента

98

27-годишен треньор по мотокрос е следващият в листата на ГЕРБ от Велико Търново, който трябва да заеме депутатското място на Цветанов. В момента Недев е най-младият общински съветник във Великотърновския общински съвет. Шеф е на Младежи ГЕРБ в града.

Бе едва на 24 г., когато попадна в листата за народни представители и се превърна във феномена 11/11. На изборите той има 2861 преференции, с близо 200 повече от самия Цветан Цветанов.
„Вярно е, че аз съм следващият но вече нямам амбиции да влизам където и да е. Аз се пренасочих, работя в частния бизнес, отворих собствена рекламна агенция и в момента усилията ми са насочени натам. Не сме разговаряли с ръководството на ГЕРБ по този въпрос. Не съм сядал въобще да размишлявам твърде сериозно, засега оставям нещата да си вървят, както си му е редът и ще взема решение, когато трябва да взема решение“, коментира пред „24 часа“ Георги Недев.
Той е завършил Педагогика на физическото възпитание във ВТУ „Св.св.Кирил и Методий“.

През 2014 г. създава и ръководи собствен мото клуб. Дългогодишен състезател по мотокрос. Със собствени средства изгради трасе край старата столица, на което води тренировките на 15 състезатели. Кандидатурата му бе издигната за председател на Федерацията по мотоциклетизъм на последното отчетно-изборно събрание.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама