Изчезналата Дарина: Не съм отвлечена. На по-добро място съм

432

Издирваната от МВР Дарина Николова твърди, че не е отвлечена, нито е в чужбина, а на място, където е щастлива.

Ето какво написа тя във фейсбук групата Вогn in Sliven, публикувано без редакторска намеса:

„Здравейте, хора. Не съм отвлечена, както говорят повечето. Не съм на околовръстното, както коментират не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете , че не ви чета коментарите. И не съм ,,ъндърграунд ,, или ..самурай ,, изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му. Слава богу не всички са такива. Сега съм сигурна , че някой ще почнат цитирам ,, напиши го грамотно ма,, или от този сорт, не гледайте къде има пунктуационни или правописни грешки , замислете се от написаното! Аз съм на място на което се чувствам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от вкъщи. И там където се оплачите и там да ви набият. Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя. И поне да бяха ми сложили снимка на .която ми се вихща лицето. И най- важното да ви кажа не съм на 15 щото след 3/4 месеца правя 16. Водя се на 16!!!“.

Дарина Николова изчезна на 2 март тази година. Полицията в Сливен я обяви за издирване на 19 март. Нейни снимки бяха разпространени из цяла България, а роднините нямат връзка с нея от 2 март тази година.

Снимка: Facebook

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама