Хазарта счупи брояча на YouTube с нова песен (ВИДЕО)

220

По-песен на година, както сам беше казал Ицо Хазарта от „Ъпсурт“. Верен на тази максима той вади рядко парче, а феновете го очакват винаги с нетърпение. На 21 февруари вечерта най-накрая се появи новия, самостоятелен проект на рапъра, който се казва „Браво“ и побърка брояча на YouTube. Само за 12 часа над 250 000 гледания инкасира парчето, като веднага влезе в класацията „Набиращи популярност“ директно на 5-то място.

Зад гърба на Хазарта стои същата марка кафе, благодарение на които преди 16 години излезе един от най-големите хитове на „Ъпсурт“ – „3 в 1“. И въпреки че песента се води самостоятелна, музиката е дело на друг член на групата – Бат Венци.

Клипът е в стилистиката, която в последните години момчетата затвърждават и е дело на Валери Милев (с когото определено обичат да работят), а в него участие взима друг известен режисьор на музикални видеа Люси Иларианов, пише Монитор. Убийствен сарказъм – това е запазената марка на римите на Хазарта, който този път насочва острия си език към новите попълнения на хип-хоп сцената и претенциите им да правят рап. „Тъпотията ти нема да загине, ма главата ми поне да си почине“, пее Ицо и не спестява на никого нищо: „Ето ги новите бг звезди. Имате много красиви пръдни. Само да питам, не ми се сърди, пеете ли или някой пърди?“ брутално реди той. Това завръщане на Хазарта определено се хареса на почитателите, защото под видеото заваляха хиляди одобрителни коментари.

Всъщност „Браво“ е резултат от общото усилие между Хазарта и марката кафе в кампания срещу предразсъдъците. В клипа Ицо влиза в ролята на рокер, но нищо не е такова, каквото изглежда първоначално. До края на видеото той ще се преобрази и в рапър, и учител. Идеята на сюжетната линия е да приканва да не бързате да съдите преди да опознаете някого.

След 4 супер успешни албума с „Ъпсурт“ Ицо Хазарта е готов да пусне първата си самостоятелна тава през 2019-та, част от която е и „Браво“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама