Джулиана Гани се сгоди, без да е разведена

1390
Снимка: Марица
Силиконката Джулиана Гани иска пак да е булка

Плеймейтката Джулиана Гани се сгоди във Виена – пише в. „Уикенд“. Едрогърдата мадама получи пръстен с диамант от приятеля си Илиян и сподели, че това е най-щастливият ден в живота ѝ.

Риалити звездата от „ВИП Брадър“ се направи на много изненадана, но за всичките ѝ почитатели е ясно, че отдавна напира за втора сватба – коментира изданието.

Джулиана Гани има един брак зад гърба си, който още не е приключил официално. Макар че с фитнес инструктора Станимир са разделени от лятото, той все още отказва да подпише документите за развод. Тъй като мачото няма намерение да се яви в съдебната зала, скоро ще му бъде назначен служебен адвокат и делото ще се задвижи в негово отсъствие. Станимир се покри в Англия малко след разлъката с Джулка и оттогава не се знае какво се случва с него.

„Яд ме е, че постъпи така, защото пречи на щастието ми с Илиян. Искам да се омъжа отново, а не мога, защото не съм разтрогнала предишния си брак. Дори още нося фамилията на Станимир – Ташева“ – оплака се наскоро Джулиана Гани. Тя твърди, че с Ташев се разделили в много лоши отношения, но той до последно се надявал, че ще се съберат.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама