ОВЕН: Обърнете внимание на себе си

88

ОВЕН

Обърнете внимание на себе си

Опитайте се да не забелязвате недостатъците на другите хора точно сега. Обърнете внимание на себе си, на своите недостатъци и навици. Избягвайте да си губите времето в излишни разговори. В следобеда нараства активността ви. Мнозина е вероятно да вършат нещо важно до по-късно вечерта. Преборете се с лошото си настроение.

ТЕЛЕЦ

Повече енергия – в следобеда

Без настроение сте в сутрешните часове. Не ви спори и каквото да захванете, все не ви се получава. Обърнете внимание на вътрешния си мир и хармония. Повече енергия добивате в ранния следобед. Добри резултати от свършена наскоро работа ви радват. Поемете отговорност за един важен ангажимент, който да стартирате утре.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквана оферта

Намирате се в щастлива седмица, в която можете да изявите своите лидерски способности. Във вторник сутрин не сте в най-доброто настроение, но не го показвайте, за да не вгорчите и това на останалите. Следобедът е вашето време за изява. Едно ненадейно позвъняване от приятел ще ви накара да се замислите за бъдеща реализация.

РАК

Направете си план

И вашата седмица се развива добре. Във вторник сутрин ще направите разчет на времето си – как да изразходите работните дни до петък, с кого да се срещнете и на какво да наблегнете. Направата на този план днес е от особено голямо значение за вас и е добре да го спазвате. Така ще си гарантирате успеха.

ЛЪВ

Постигате съгласие

Във вторник се опитайте да реализирате част от краткосрочните си цели и идеи. Не поставяйте големи нови начала и не залагайте на големите лъвски скокове. Днес сте в добро настроение и разговаряте спокойно. Можете да проведете част от деловите си разговори. Ще постигнете съгласие на първо четене.

ДЕВА

Без план за действие

Будите се без настроение. Липсва ви какъвто и да е било план за осъществяване на начинанията през този ден. Това е главната ви грешка – не сте си набелязали никакви задачи и това ви демотивира да сте активни. Сега е моментът да се вгледате в себе си и да осъзнаете някои свои собствени недостатъци, които ви пречат.

ВЕЗНИ

Вашето време е в следобеда

И вие се будите без особена представа, какви точно начинания да вършите през този ден. Сутрешните часове се характеризират с липса на активност – с каквото и да се захванете, сякаш не върви. Вашето време е в следобеда, когато наистина чувствате прилив на енергия. Мотивирани сте, а и идеите ви могат да се реализират в идните дни.

СКОРПИОН

Предложение за нова работа

Предстоят ви доста изпитания, които трябва да преодолеете с много хъс и сила. Сутрешните часове не са активни за вас, но в следобеда чувствате прилив на енергия. Обърнете повече внимание на предложенията, които получавате за нова работа. Може би си струва да рискувате и смените попрището тази година.

СТРЕЛЕЦ

Поставете си малки, постижими цели

Събуждате се с напрежение, което е добре да овладеете в продължение на деня, за да не стигнете до душевна дисхармония вечерта. Набележете си ясни цели, които да изпълните в рамките на работния си ден. Заложете на малките действия, водещи до малки, но сигурни постижения. Радвайте се на всяка стъпка напред, която ви води до успеха.

КОЗИРОГ

Липсва ви тонус

Във вторник имате желание да действате по вече предприети задачи, като идеята ви е да завършите част от тях. Хаосът обаче продължава да властва над живота ви и не успявате да подредите логически своите мисли. Не се притеснявайте. Това е временен период. Липсва ви тонус. Приемете повече витамини или храни, богати на витамини.

ВОДОЛЕЙ

В следобеда е вашето време

Очаква ви забележителен ден, в който енергията ви нараства с всяка минута. В сутрешните часове не ви спори особено. Добре е да се занимавате с по-леки дела, а важните ангажименти да отложите за следобеда. Луната гостува във вашия знак и открехва портите на един нов период. Надникнете и вижте, какво ви очаква.

РИБИ

Не бързайте

Началото на тази работна седмица не е най-активното време за вас. И днес ще ви посъветвам да не бързате. Събудете се с няколко минути по-късно от обичайното, изпийте кафето си на спокойствие и тръгнете за работа без да бързате. Дори и да закъснеете, никой няма да забележи отсъствието ви. Не се притеснявайте.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сами сте си избрали да се родите на 8 януари, защото тя е от списъка на датите на кармична разплата. Носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Ето защо, невинаги при вас нещата стават от първия път и се налага да повтаряте и да влагате хиляди усилия. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че не те са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Не се превръщайте в скъперници, за да не загубите всичко в един нещастен момент. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начела до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така и е вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Източник: Станислав Климентов, borba.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама