Британски милионер издирва дъщеря си с видео в социалните мрежи, изчезнала преди 7 дни

99

Британски милионер разпространи свое видео, в което през сълзи моли за съдействие за намирането на дъщеря му.

22-годишната Грейси Милан от Есекс, Източна Великобритания, е в неизвестност от 1 декември, когато пристигнала в новозеландския град Окланд. Седмици по-рано тя започнала пътешествие с цел да обиколи света, разказва „Дейли мейл“, цитиран от 24 часа.

Полицията е установила, че Грейси е била в 4-звезден хотел с мъж, преди да изчезне. За последно е забелязана в 9:41 сутринта, според записи от хотела, в който е била отседнала.

Според разследващите има сериозни притеснения за сигурността й.
Бащата на Грейси – 60-годишният предприемач Дейвид Милан, оорейки се със сълзите си, призова всеки, който има информация за неговото „забавно обичащо“ момиче, да я разкрие.

Снимка: 24 часа

„За последно се чухме с нея в събота -1 декември, ден преди рождения й ден. и като семейство бяхме изключително загрижени за благосъстоянието й“, разказва г-н Милан, който днес сутринта е пристигнал в Нова Зеландия.
„Грейс е прекрасна, забавна, обичаща и ориентирана към семейните ценности“, допълва още той.
Той обясни, че дъщеря му винаги е поддържала контакт с родителите си и никога не е изчезвала за толкова дълго време, обикновено се свързвала с тях в социалните мрежи. „Извън същността й е така да изчезне“, посочва Милан.
„Тя пристигна тук на 20 ноември и ни бомбардира с множество снимки и съобщения за приключението си“, казва таткото на Грейси. Той помоли всички, които през последните дни са я видели, разговаряли или влезли в друг контакт с Грейси, да се свържат с екипа на разследването, независимо колко маловажна им се струва информацията, която могат да дадат.
Полицията е разговаряла с мъжа. с когото последно англичанката е била видяна. Разследвали са и апартамента в хотела, в който са били отседнали, проведени са множество запитвания.
Един от братята на Грейс също е разпространил свое видео обръщение с молба за съдействие.
„Молим ви, помогнете ни, сестра ми да се върне вкъщи“, казва младежът.
След като е бил направен доклад за изчезването й, полицията в Нова Зеландия разпространява снимка с образа на Грейс от нощно казино в Окланд. Би трябвало да е сама, носи розова гривна от нощен клуб и спортни кецове.
Вещите на Грейс са останали в хотела.
Преди да замине за Нова Зеландия, тя била за шест седмици в Перу като част от организирана група. „Тя искаше да види света“, споделя брат й.

Грейс е завършила университета в Линкълн като бакалавър по реклама и маркетинг през септември. Спестява за пътуването си като работи в компанията за недвижими имоти на баща си. Рисува и излага картините си за продажба в собствен сайт.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама