Телец: Завършете започнатото

98

Луната е в Скорпион. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 28-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес не се препоръчват операциите в областта на половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. Денят е добър за лечение на проблеми и заболявания на половата система, на херния, хемороиди. Благоприятен е за разбиване на камъни в бъбреците.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за подстригване на косите. Неблагоприятни са процедурите по дълбоко почистване на кожата от мъртви клетки. Избягвайте топлата коламаска. Добре се отразяват аромамасажите.
Хранене и диета: Днес организмът се освобождава от излишните течности. Избягвайте солта и ограничете мазното. Особено полезни са изделията от пълнозърнесто брашно, както и простите въглехидрати – всякакви зеленчуци и кореноплодни растения.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Не пресаждайте и засаждайте цветя и растения днес. Полейте ги обилно с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Денят е благоприятен и активен с основен аспект секстил между Луната и Плутон. Признайте знанията и уменията на хората, които стоят по-високо в йерархията от вас. Опитайте се да попиете от техния натрупан до момента опит. Бъдете в хармония с всички около себе си. Ще разрешите един важен професионален проблем.

ОВЕН
Финализирате
В сряда се отдавате на усърдна работа без излишни уговорки и заобикалки. Без да отлагате за утре това, което можете да свършите днес. Ще сложите край на една задача, която стартирахте в средата на ноември. Денят е прекрасен за завършек и финализиране, успехът е с вас.

ТЕЛЕЦ
Завършете започнатото

Очаквате от деня да бъде тромав, но неговите благоприятни перспективи и шансове ще ви изненадат. Проявете максимална активност, колкото и да не сте в кондиция. Ангажирате вниманието си с важни дела и ги свършете изцяло. Каквото започнете днес, довършете в рамките на работния ден.

БЛИЗНАЦИ
Изчиствате името си

Заради вчерашното усещане, че ви корят без причина, днес сте силно решени да се борите за справедливост и за своето чисто име. С всяка една минута ставате все по-силни, активни и настъпателни. Ще покажете на всички около себе си, че на са били прави, когато са ви винили в каквото и да било.

РАК
Малки постижения

В сряда очакванията ви за развитие надминават в пъти реалните възможности, които денят ви предлага. Това е и причината днес да се събудите с огромна амбиция, но да я губите малко по малко до залез-слънце. Не тръгвайте с големи кошници. Опитайте да постигнете мънички неща, които ще ви направят щастливи и доволни.

ЛЪВ
Прекалена намеса

Ако до вчера вие потискахте мнението си и не се стремяхте то да се чуе на всеослушание, то днес действате по обратния начин – стремежът ви е да се намесвате във всеки един разговор, да подадете ухо на всичко, което се говори около вас. И да си кажете мнението – искано или не. Не се учудвайте, ако влезете в пререкания.

ДЕВА
Ядосани от хаоса

Вие си представяте днешният ден да протече по един строго определен начин. За жалост обаче, плановете ви няма как да се сбъднат изцяло и денят да се подреди в права редица, както очаквате. Хаосът ви ядосва и често си изкарвате лошото настроение на хора, които най-малко го заслужават.

ВЕЗНИ
Стартирате нещо

В сряда продължавате да сте щастливи и доволни, да търсите начин за изява на своите качества и заложби. Очакват ви промени, които ще хвърлят пепел върху здравия ви разум. Днес можете да стартирате нещо съвсем неочаквано, непланирано и в същото време – съвсем успешно. Разумът невинаги е добър съветник.

СКОРПИОН
Можете много

Очаква ви един доста ведър и благоприятен ден, в който успявате да се впишете в средата, в която се движите и работите. Хората ви се възхищават, а вие можете да се превърнете в лидери, във водещи фигури, а вашите идеи да са основа за действията на целия колектив. Днес можете много.

СТРЕЛЕЦ
На спокойствие

В сряда сте чувствителни и е добре, ако се отдадете на дейности, свързани с изкуството, интелектуалната сфера или просто си останете вкъщи с книга в ръка. Не ви е нужно да говорите с много хора. Сега желанието ви е да бъдете оставени на спокойствие, за да премислите някои важни аспекти от живота си.

КОЗИРОГ
Съдбата ви подкрепя

Сряда е денят, в който вие можете сериозно да обърнете внимание на своите по-дългосрочни цели, както и на хората, които са в състояние да ви помогнат те да станат реалност. Ще се справите със затрупването от ангажименти на работното място. Днес получавате силна подкрепа от съдбата.

ВОДОЛЕЙ
Всичко ви дразни
Денят ви носи раздвижване, разместване на пластовете, но не и хармония във взаимоотношенията. Причината е, че сте прекалено нервни и се дразните за най-малките дреболии. Хората, с които общувате, средата, в която живеете, ви дразни и без да искате, влизате в конфликт с най-близките. Овладейте се, за да не съжалявате.

РИБИ
Не слушайте съветници

Очаква ви ведър и благоприятен ден. Днес всичко ви е наред и ви личи отдалече, че има причина животът ви да върви в права посока. Не позволявайте на никого да ви се бърка и да изказва мнение, гледайки ви отстрани. Точно сега не се нуждаете от съветници, защото могат да ви разколебаят и да ви забавят по пътя на вашето развитие.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Родени сте с късмет. Вие сте вечно търсещи натури. Обичате да опознавате новото, да преоткривате светове. Често пътувате и това ви носи най-голяма радост. Добре е обаче, ако следвате една по-целенасочена линия в живота си, защото честите промени, към които прибягвате, са главната причина все да започвате нещо, да го зарязвате и след това то да ви тежи на съвестта. В любовта също проявявате непостоянство и затова истинската любов при вас ще дойде в по-късен етап от живота. Вие сте творци и няма по-голяма награда за вас от това да се занимавате с изкуство.
Навлизате в чудесна година на ново и успешно начало, която ще ви дари с нова посока в живота ви. Гледайте да не се отклонявате от нея, бъдете амбициозни и ще успеете.
Здраве: Възможни са проблеми със сърцето и аритмия заради забързания ритъм на живот и липсата на почивка, характерни за тази лична година.

Източник: Станислав Климентов, в. „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама