Миро заведе половинката си в Лапландия

172

42-годишният добричлия усеща, че изпуска влака за бащинство. Хора от родния шоубизнес подмятат, че ако скоро половинката му не се реши да го дари с наследник, певецът ще търси сурогатна майка.

Близък приятел на Миро издава, че Мирослав и жена му Елица пътували често до Исландия, където наскоро пак ходили. Те се смеели дяволито на въпроса дали тестът за бременност вече не е отчел положителен резултата, пише hotarena.

Изпълнителят неведнъж е споделял, че иска дете, но когато Господ реши. Другото му оправдание бе, че иска да има църковен брак с майката, нещо, което се случи преди две лета в Гърция. Миро и жена му живеят разделени.

Тя е в Англия, където върти ресторант. Затова Костадинов лети веднъж на два месеца до Албиона, но често си чуквали среща в някоя скандинавска страна, пише „Телеграф“. Там двамата наблюдавали северното сияние и наблягали на ненадминатия афродизиак – еленска супа със стрити рога. Миналата Година Ели и Миро ходили до Лапландия и възнамеряват тази година пак да отидат и дори да отседнат в същия хотел.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама