Влак прегази жена в Русе

66

45-годишна жена, пострадала при инцидент с влак в неделя в Русе, почина ден по-късно в болницата, съобщиха от ОД на МВР.

Трагедията шокира русенци, защото първоначалната информация е, че дамата е легнала на релсите, за да извърши самоубийство. По-късно в болницата, жената заявила, че не помни нищо. В 13:45 ч. в неделя на тел. 112 е постъпил сигнал за инцидент възникнал на жп-линията Централна жп гара Русе – гара Разпределителна.

Изпратените на местопроизшествието служители на ОДМВР – Русе са установили, че железопътната композиция е блъснала жена на 45 години, като при удара тя е попаднала под влаковата композиция. Влакът се движел бавно, затова машинистът успял да набие спирачки, но дамата останала на половината под локомотива.

Екип на ЦС МП откарал пострадалата в болницата, където тя била настанена с фрактури. Според първоначалната информация, тя била с наранявания по тялото и счупен крак, но без опасност за живота.

В понеделник обаче, от болницата са информирали МВР-Русе, че жената е починала, без да е посочена причината за смъртта й. Извършен е оглед на местопроизшествие. По случая е образувано досъдебно производство, уточниха от полицията.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама