Медицинска сестра от Сливен загина в тежка катастрофа

166

Рано тази сутрин, на един от най-оживените булеварди в Сливен – бул. „Бургаско шосе”, е станала тежка катастрофа, при която на място е загинала 69-годишна жена.

Според официалния бюлетин на сливенската полиция сигналът за трагичното ПТП е получен в 7.42 ч. Инцидентът е станал малко преди бензиностанция „Лукойл”. Лек автомобил „Ауди Q7”, управляван от 38-годишен водач от град Сливен, ударил лек автомобил „Форд”, шофиран от жена на 69 години. Жената починала на място.

Тя пътувала сама в автомобила. Според сливенски медии джипът „Ауди Q7” влачил по-лекия автомобил – „Форд” около 100 метра. Загиналата била медицинска сестра от Сливен. При опит да се включи в движението по натоварения булевард от отбивка в близост до новия гробищен парк, тя била ударена от джипа. Предприетите процесуално-следствени действия ще покажат дали е имало шофиране с несъобразена скорост. Снимка, направена от очевидец, свидетелства, че сблъсъкът между двата автомобила е бил жесток.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама