Нападнаха и опитаха да изнасилят столична адвокатка

60

Нападнаха и опитаха да изнасилят столична адвокатка в офиса ѝ.

Сигнал за инцидент в офис на бул. „Цар Борис III“ е подаден към 16 ч. На място веднага са били изпратени полицейски екипи, съобщи БНР.
Пострадалата жена не е в тжеко състояние, оказана ѝ е мицкдиенса помощ.

За случая съобщи самата тя във Facebook.

По-късно в коментар под публикацията, адвокатката добави, че извършителят е задържан.

„Благодаря на всички за съпричастността. Извършителят беше заловен в 19:00 часа. Аз пък намерих в банята си презервативите му, които полицията е пропуснала да забележи, въпреки че бяха до самата врата. Имам СОТ, който се опитах безуспешно да включа, докато изрода се изнизваше, защото чак тогава успях да се добера до дистанционното. Сотът не се включи, въпреки трикратните ми опити. Включи се, едва когато журналистите са го активирали някак си, като и са заснели патрулната кола, която идва и си отива по живо по здраво. Аз по това време бях в Пирогов. Извършителят твърди, че е лежал в лудница и нищо не помнел. Бил луд демек. Аз обаче помня как си прикриваше следите. В тази връзка, понеже някой пита как си тръгнал без да довърши деянието си-той извърши доста други престъпления, които и довърши. Не успя единствено да ме изнасили, защото свърши докато се борех и ме душеше и преди да успее да проникне. След това опитваше и пак и пак, но аз говорех за имотите му, за договори, за сделките му – без да спирам.И още много други неща говорех. И той се разсейваше, накрая явно му писна.Защото нали това е все най-важнато – щом не съм изнасилена, нещо ми е гнила работата….“.
Засега нямаме официално потвърждаване на оповестената от нея информация за задържането на нападателя.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама