Внук обра баба си

94

Внук е откраднал спестяванията на баба си, но след разкриването му от полицаите бързо върнал парите на възрастната жена.

Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Случката се е разиграла в близкото до регионалния град село Главиница.

Апашът проникнал през отворен прозорец в къщата на 73-годишната П.А. Жената в това време била отишла до магазина да си вземе хляб и когато се върнала забелязала, че в една от стаите била открадната метална каса, в която били съхранявани около 17 500 лева.

Пенсионерката била скътала в сейфа спестяванията си, които събирала през годините. След като полицаите взели отпечатъци и с разследването се заели служители от сектор „Криминална полиция“ при местното Районно управление на МВР, не след дълго органите на реда установили, че всъщност автор на посегателството е 30-годишният внук на възрастната жена.

У него била открита касата и сумата в нея била възстановена обратно на собственичката й. Само бързата реакция на криминалистите спасили спестяванията на бабата, които не били похарчени още от наглия крадец и неин наследник.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама