Борисов пусна официална снимка с Тръмп и Мелания

20

Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка 🙂 иначе, просто протокол на Белия дом , написа под фотото в профила си във фейсбук, българския премиер.

След първата снимка от историческата среща на българския премиер и американския президент по време на срещата на ООН в Ню Йорк, в социалната мрежа, популярност придоби ново фото.

На него Борисов  е в протоколна поза до първата двойка на САЩ, като самият той провокира шеговити коментари с поста си, че с него дава възможност за анализи и препоръки на потребителите  социалните мрежи. Снимката е правена преди традиционната вечеря, организирана от Тръмп и съпругата му.

Снимка: Севдалина Арнаудова, Правителствена пресслужба

Взрив от коментари имаше не малко и по повод първата снимка, изтекла от събитието, където министър председателя в гръб се ръкува с Доналд Тръмп по  време на срещата на високо равнище „Глобален призив за действие за справяне с проблема с наркотиците“. Тя бе организирана по инициатива на Тръмп. България бе съдомакин на събитието.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама