Хороскопа за тези седмица

138

Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Везни и традиционно през това време от годината ни фокусира върху партньорските отношения.
Причините могат да бъдат различни, например, усещаме, че инициативността, желанието за просперитет и вид обновление в живота ни, към които сме се стремили през изминалите месеци са достигнали до превратна точка, в която разбираме, че „дори и сам войнът да е войн“, все пак се нуждае от подкрепа, за да осъществи своите планове или за да се почувства по-щастлив-общо.
Ще забележим през настоящия период, че действително повече шансове за успехи се оформят пред нас, ако сме социално по-активни, ако съумеем да получим одобрение, общуваме с повече хора, преговаряме за интересите си.
Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да направите по-големи разходи от семейния ви бюджет, но те ще бъдат вид инвестиция за нещо хубаво: в материален или нематериален план. Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангажират с телефонни разговори или срещи. Вероятно това ще касае успех или благоприятен завършек на нещо започнато преди време. На работното си място очаквайте напрегнато събитие или преживяване свързано с момиче или млада жена. Напрежението в колектива, в който работите е нежелателно. През тази седмица се опитайте да разрешавате дипломатично междуличностни проблеми с колеги или с клиенти. За съжаление събития от миналото свързани с мъж (роднина, приятел или някой друг) отново ще ви натоварят емоционално. В някои случаи ще имате съновидения или други преживявания свързани с близък човек, който вече е в Отвъдното. През седмицата ще искате да освежите или да направите различни подобрения в дома си, но вероятно ще срещнете пречки и затруднения от всякакъв характер. Ако се ангажирате все пак с покупки, подмяна на техника или мебелировка и други подобни неща, то в повечето случаи ще възникват разногласия с някой около вас. През тази седмица ще вземете неочаквано решение за почивка, пътуване или посещение на интересни места и др. Жените Овен ще имат интересни лични и романтични преживявания. Мъжете ще се концентрират повече в професионалните си задължения поради по-голямата отговорност, която ще се изисква от тях.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е една благоприятна седмица за пътуване. Вие може да очаквате да ви се даде един нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Определено ще преживеете събития или изненади в този план. През тази седмица може да ви се наложи неочаквано да промените ваши планове или ангажименти, особено такива свързани с хора Рак, Скорпион или Риби. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще предизвикат необходимост от подобни промени. През седмицата ще разберете за един безвъзвратно изгубен шанс от близкото си минало, който сте пропуснали поради вторачеността ви в други не толкова важни събития или хора. Ще сте тъжни заради самите себе си, заради заблуда и др. Роднини, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще се опитат да хармонизират отношенията си с вас. През тази седмица личните ви и професионални контакти с жена ще са в основата на нови идеи и планове. Жените Телец ще прекарат по-голяма част от свободното си време с деца или внуци. Мъжете ще бъдат склонни да размишляват, да планират и дори да мечтаят. Все неща, за които няма да се изискват активни действия.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще трябва да сте внимателни с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Не разчитайте само на добрите си маниери! Сега ще имате възможност да разрешите свои проблеми, свързани с документи, договор или други формалности, затова насочете вниманието си към тях. През тази седмица може да се разделите или да се съберете с роднини, които живеят в друго населено място. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, независимо от неговата цел. През седмицата ви предстои важна среща или разговор свързан с ваш имотен проблем или с ваши лични вещи. Възможно е да срещнете спънки или затруднения около пари, които трябва да получите чрез документ. Мъжете Близнаци ще предизвикат сами с поведението си неприятности, чието разрешение няма да се случи през тази седмица. Жените ще имат повече ангажименти свързани с пари. Ще се натоварите с повече задачи, от които ще очаквате доходи или ще реализирате други свои идеи за допълнителни пари в личния си бюджет.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да вземате решения свързани с мъж. Ще ви се наложи адекватно да реагирате на неща свързани с ваши приятелски или професионални ангажименти. През тази седмица нещата няма да са лесни за вас. Различни спънки (лъжи и манипулации) или други обстоятелства само ще повишат напрежението в ежедневието ви. От зависи дали спокойно да приемете различните събития или ще изпаднете в паника и сами ще предизвикате някои здравословни неразположения: мигрена, безсъние, инфекции и др. Избягвайте да натоварвате хората около вас с оплаквания или негативни коментари за други хора. През тази седмица почти всичко ще зависи от личния ви самоконтрол, който трябва да си наложите в думи и действия. През седмицата ще ви разстрои новина свързана с човек, с когото сте имали романтично или интимно познанство. Това ще бъде благоприятно време за намиране на изгубени или забравени вещи, за възстановяване на счупена или повредена техника и др. Мъжете Рак ще се сблъскат със събития, за които няма да имат психическа или емоционална готовност. Жените ще отделят голяма част от времето си за срещи с близки и далечни приятели, познати и роднини.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще обмисляте действия свързани с важни промени в живота ви през близките месеци. Предстоят ви различни контакти или срещи в този план Сега е важно да нямате някакви предварителни очаквания, независимо колко важни събития предстоят за вас. Пред вас е един успех, за който живота постепенно ви подготвя. Той няма да има връзка с лесни пари или мимолетни удоволствия. Повечето събития през седмицата от финансов характер ще се развият благоприятно за вас. Когато е нужно бъдете по-търпеливи или по-инициативни, но не и нахални. Сега ще имате повече работа, която в голяма степен тя бъде рутинна и досадна. Оживление в работата ви ще донесат хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. През тази седмица ще преживеете събития в живота на колеги, които за тях ще бъдат вид житейска драма или изпитание. Възможно е да научите за здравословните проблеми на човек, който е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Приятни пътувания ще има за тези от вас, които ще бъдат с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Жените Лъв ще имат специален ангажимент свързан с брачен партньор или друг мъж от семейството си. Мъжете ще са много емоционални тази седмица, сантиментални и малки неща ще могат да ги разплачат.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица избягвайте рискови действия, шофиране с висока скорост, участие в екстремни спортни занимания и др. Внимание през седмицата ще изиска стремежа ви на всяка цена да постигнете конкретни резултати или успехи. Внимавайте да не обидите или нараните хора, които не заслужават подобни действия от ваша страна. Възможно е през седмицата да научите за здравословен проблем на жена от кръга ви роднини, колеги или приятели. Емоционално седмицата ще бъде интересна, тъй като в любовния ви живот ще се случат различни събития (независимо дали сте женени или не). Жена ще ви върне към миналото с вещ, която притежава (снимки или други спомени), които ще сподели с вас или ще ви ги подари. Седмицата ще бъде запомнена със събитие свързано с бебе или с малко дете. Жените Дева ще отделят повече време за лична и професионална комуникация с хора отблизо и далеч. Ще научите интересни неща, чрез вашата кореспонденция или виртуални контакти. Мъжете ще имат повече работа в къщи свързана с дребни ремонти, размествания, почистване на мазето или на гаража и др. Седмицата ще е благоприятна за пътуване, само ако спазвате правилата за движение по пътищата.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще се дразните или ядосвате на действията на ваш роднина. Добре е сега много внимателно да преценявате своите думи или действия. Не допускайте прибързаност, грубост и свръхемоционалност в реакциите си. Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с романтично запознанство или среща, като това може да бъде с човек извън вашето населено място. През седмицата ви предстои ви да преживеете важни събития свързани с хора, които в момента се намират надалеч. През тази седмица ще сте склонни да се поддавате на различни клюки или злонамерени забележки, да си губите времето с интригите на други хора. Това ще бъде благоприятна седмица за правилни решения свързани с важни промени в живота ви и за първи стъпки към тяхната реализация. Ако имате ангажимент свързан със съдебно дело или юридически казус, ще можете да очаквате успешното им развитие. Неприятности с дете или млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг ще имат неконтролируемо развитие. Жените Везни ще имат приятни преживявания с момиче или с млада жена. Мъжете ще трябва да се концентрират по-сериозно върху изоставени домашни задължения.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица може да преживеете стрес свързан разход на пари, които може да не са голяма сума, но достатъчно за да объркат семейния ви бюджет. Ще имате контакти с хора, които познавате вече и които живеят в друга държава или са от друга националност. Също така през седмицата ще имате предварително планирани ангажименти с мъж, който най-вероятно живее в друго населено място. През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с млад мъж, с който ви предстои да имате контакт или среща. Това преди всичко касае неговата искреност и честност спрямо вас. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с приятели. Мъжете Скорпион ще се наложи да отделят повече време за разговори, грижи и изпълнение на ангажименти свързани с роднини, особено жени. Мислете добре какво споделяте тази седмица, особено ако това е ваша лична тайна. Жените Скорпион ще имат достатъчно ангажименти свързани с дете или с млади хора, затова планирайте добре ежедневните си ангажименти. Изненадите през седмицата ще ви донесат приятни емоции.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица различни новини или разговори ще ви покажат правилността на собствените ви решения от близкото минало. Това особено важи за решения, които сте взели относно отношения с приятели или познати хора. Пътуванията през тази седмица могат да претърпят някакви промени, включително поради възникването на здравословен проблем или друго непредвидено обстоятелство. Ще възникне конфликт или спорна ситуация свързана с имот, който вие или някой от семейството ви притежава. Изненадите през тази седмица ще са свързани с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. В повечето случаи те ще имат връзка с пари или с финансови документи, споразумения и др. За някои от вас може да възникне неочакван старт на нова работа, нова дейност или друга подобна ситуация от имотен характер. През тази седмица може да получите покана за събиране или среща свързана с ваш роднина. Мнозина ще преживеят различни емоции свързани с новина за бъдещо майчинство или за раждането на дете. Мъжете Стрелец ще имат седмица, в която всичко ще става по-трудно, с разход на повече енергия и необходимост от пълен самоконтрол върху емоциите. За жените една стресова ситуация ще бъде знак, че някои неща в живота не са толкова весели или лесни, колкото изглеждат на пръв поглед.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще възникне нова възможност да подобрите доходите си. Това може да се случи чрез предложение за допълнителна работа, повишение на заплата и др. Важна роля в подобни събития ще изиграят ваши приятелските връзки и познанства. През седмицата ще преживеете събитие свързано с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител или клиент. През седмицата ще ви се наложи да вземете решение свързано с пътуване или ще преживеете промяна свързана с преместване в друг дом, село или град. Понякога такива решения ще се отразяват драстично на настроението ви. Това ще се дължи на факта, че се колебаете или страхувате от погрешни действия. През тази седмица благоприятно развитие ще имат ваши контакти с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Седмицата вещае среща или емоционално събитие свързано с жена. Тя може да бъде родена под знака на Козирог, Телец или Дева, но не е задължително. Мъжете Козирог ще имат откровен, но труден разговор с мъж, който ще постави чувства, планове и отношения на сериозно изпитание. Жените от този зодиакален знак ще бъдат много по-емоционални от обикновено, което ще е причина за съзлива сантименталност или прояви на меланхолия.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще направите няколко посещения, гостувания или срещи свързани с хора от Отвъдното, с наследство, завещание и др. Седмицата вещае събиране, за което предварително добре ще обмислите присъствието си или начина си на поведение. През седмицата може да имате ангажимент свързан със здравословен проблем или лечение на близък човек, който не живее в един дом с вас. През тези дни обърнете внимание на любовните си отношения. Вероятно смятате, че всичко се развива според вашите очаквания, но поради такава самоувереност може да се окаже, че пропускате нещо важно. Отношенията ви с други мъже (извън семейството ви) ще са важни и вие не трябва да игнорирате това, което ще получите от тях като информация. Жените Водолей ще създадат поне едно ново познанство, което ще се отрази благоприятно на развитието им в определена област. Ще сте склонни да отделите повече време за развитието на своето хоби или обществени интереси. Мъжете ще бъдат ангажирани с различни семейни дела. Особено внимание или грижа ще се наложи да отделите на жена от семейството ви. Финансово нещата ще бъдат стабилни, но избягвайте рискове или импулсивни разходи.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще е твърде непредсказуема за вас в работата или в бизнес контактите ви. Събитията, които ще ви изненадат сега ще са свързани най-вече с хора или събития от разстояние (от друго населено място или държава). Бъдете разумни и по-малко емоционални в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. През седмицата ще имате различни финансови отношения с мъж или с мъже. Те могат да ви натоварят емоционално, независимо от тяхното развитие (тоест дали ще са положителни или негативни за вас). През седмицата ще имате съновидение свързано с роднина от Отвъдното. Техният смисъл ще бъде да получите правилен съвет или да ви насочат в правилна посока на развитие. През седмицата ще имате парични постъпления, но и ще възникнат неприятности свързани с пари. Тази седмица ще ви изненада приятно едно събитие свързано с момиче или с млада жена. Мъжете Риби ще внесат нещо ново в дома си. Малките разходи, които ще направите за близките си хора ще бъдат възнаградени. Любов с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще разцъфти през тази седмица. Дано остане за дълго в живота ви! Жените Риби ще са склонни да направят разходи лично за себе си: дрехи, козметика и др. Ще имате повод за радост в личния си живот, но се опитайте да съхраните тези емоции за по-дълго време.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама