Ангел Джамбазки организира рап конкурс

41

Под патронажа на Ангел Джамбазки ще се проведе първият по рода си конкурс „РАП ЗА БЪЛГАРИЯ“.

За това информират от пресцентъра на ВМРО.

В деня на Независимостта на България, 22-ри септември, Патриотът Ангел Джамбазки от ВМРО, заедно с Национално движение „БГ патриот“, застава зад инициатива в защита на българската музика. Във времена, в които пошлостта и упадъкът се дават за пример, ние, Патриотите от ВМРО, подкрепяме безусловното налагане на българския език, култура, история и ценности в живота на младите хора.

„РАП ЗА БЪЛГАРИЯ“ е конкурс за авторска рап песен, посветена на Родината ни.

Конкурсът „РАП ЗА БЪЛГАРИЯ“ е създаден с цел да се подпомогнат и популяризират българските изпълнители, които пишат и пеят песни за България на български език.

На 22 септември 2018 г. (събота) от 18:00 ч. на сцената в парк „Света Троица“ в гр. София ще се проведе концертът, на който 20 участници, достигнали до финала, ще могат да изпеят своята песен пред публиката и журито. Специален оценяващ ще е българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО – БНД Ангел Джамбазки.

Участниците във финалния концерт ще получат специални грамоти и парични награди, а победителят освен всичко останало ще има и възможността за професионален запис на своята песен.

Организаторите на конкурса са предвидили много награди и изненади за участниците и публиката.

Конкурсът „РАП ЗА БЪЛГАРИЯ“ е организиран от Ангел Джамбазки с любезното съдействие на един от най-добрите български рапъри  АЛЕКС П, който ще бъде и председател на журито.

Идеята е конкурсът да създаде традиция в подкрепа на хората, които пишат, пеят и създават песни, посветени на България, се посочва още в съобщението на партията.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама