Серена се появи с балетен костюм на корта

100

Черната перла на тениса смени котешкия с аутфит на балерина, по време на първия си мач от турнира US Open.

Серена Уилямс предизвика вълна от коментари с екстравагантния екип, с който изигра първия си мач на US Open. Тя се появи на корта с черна рокля с едно рамо и тюлена пачка по дизайн на Върджил Абло, артистичен директор на мъжката линия на Louis Vuitton в колаборация с Nike. Аутфитът беше допълнен от компресиращ черен мрежест чорапогащник. Много е удобно да се играе с една свободна ръка, коментира Уилямс, пише eva.bg.

Този път модните критици се съгласиха с визията на многократната тенисшампионка, която съвсем наскоро беше порицана от властите на „Ролан Гарос” заради предизвикателния си черен котешки костюм. На последния турнир в Париж преди 3 месеца 36-годишната и родила преди година Серена игра с костюм, напомнящ Жената котка, който обвиваше плътно мощното й тяло и беше сметнат от много хора за смущаващ. Президентът на „Ролан Гарос” Бернар Гюдисели я обвини в неуважение, но не беше подкрепен от Френската тенис федерация.

Тогава Уилямс обясни, че компресиращият костюм на „Найки“ ѝ помага при проблемите с кръвообращението и посвети появата си с него на майките, които са имали трудно възстановяване след раждане.

Дъщеричката на Серена Олимпия ще стане на година през септември, но майка й обяви, че няма да празнуват рождения й ден. Уилямс е последователка на „Свидетели на Йехова”, според които празници като Коледа, Великден и рождените дни, са езически.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама