Извадиха тялото на 14-годишния Деян

88

Трупът на 14-годишния Деян, който беше отнесен от прибоя на варненския вълнолом е открит, потвърдиха преди минути от Апелативна прокуратура-Варна.

Тази сутрин в 9 и 10 водолазите са извадили тялото на второто от двете издирвани момчета, които паднаха при инцидент на варненския вълнолом на 15 август.
Издирването продължи трети ден, по-рано вчера бе изваден и трупът на приятеля му 13 -годишния Мариян.

Рано тази сутрин 12 водолази от българските ВМС започнаха ново издирване, обследвайки тетраподите на варненския вълнолом с подводни фенери. Целта им беше да огледат кухините в съоръженията, където евентуално може да бъде открито тялото на детето.

Припомняме, че на 15 август група от 6 деца са слезли следобед на Морска гара. Те са на възраст между 11 и 14 години. Децата са били в края на вълнолома, когато ги залива огромна вълна. Две от децата падат във водата – едното вълната изхвърля по-надалеч, другото успява да се хване само временно за един от последните тетраподи.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама