Бионсе даде интервю за „Вог“

134

Минах през Ада и се върнах обратно“. Това сподели Бионсе в рядко интервю за септемврийския брой на „Vogue“.

По принцип звездата ревниво пази личния си живот, но пред популярното списание тя разкрива неизвестни досега факти…

36-годишната изпълнителка на хита „Lemonade“ разкрива, че й е направено спешно секцио, когато близнаците й Руми и Сър се появяват на бял свят на 13 юни 2017 г., тъй като като е имало опасност както за тяхното здраве, така и за нейното.

По това време Бионсе тежи близо 100 килограма, отчасти заради прееклампсия – състояние на повишено кръвно налягане при бременни жени, което крие рискове и за майката, и за бебето. Състоянието налага певицата да почива на легло близо месец.

За разлика от раждането на дъщеря си Блу Айви през 2012 г., когато бърза да си възвърне обичайните килограми, след появата на бял свят на близнаците, Бионсе подхожда по различен начин.

Певицата решава, че ще си даде време да се възстанови, вместо да „пришпорва“ отслабването си.

„Приех факта, че съм по-закръглена. Бях търпелива със себе си, радвах се на пищните си форми и не бързах да се отърва от тях“, споделя изпълнителката, цитирана от БТА.

Тя не крие и признателността си към своя съпруг – рапъра и бизнесмен Джей-Зи, за засвидетелстваната от негова страна „мощна“ подкрепа: „Горда съм, че станах свидетел на неговата сила и еволюция като мъж, най-добър приятел и баща“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама