Тайната на „Тялото“ за белите зъби

45

Наричат я Тялото, но нейните бели зъби също за забележителни. 

54-годишният модел Ел Макферсън сподели рецептата за своята блестяща усмивка в телевизионното шоу Megyn Kelly Today, където призна, че ключът се крие в кокосовото масло.

Макферсън взима една супена лъжица от него всяка сутрин, като прокарва течността през зъбите си в продължение на 10 минути. Моделът казва, че този подход също „прави чудеса“ с венците и помага за отделянето на токсини през устата.

Почитател на същия метод е и Гуинет Полтроу, която пред Е! признава, че използва кокосово масло не само за готвене, но и за кожата на лицето си: „Наскоро започнах жабурене с олио, при което движиш кокосово масло в устата си за 20 минути. Чудесно е за здравето на устата и прави зъбите бели. Друго негово предназначение е да изчиства кожата.“

Що се отнася до спорт, Макферсън споделя, че всяка сутрин, преди да стане от леглото, отделя момент да помисли за това от какво има нужда тялото ѝ: разходка, плуване, бокс или йога в компанията на приятели. Австралийката казва: „Смятам, че смесването им е забавно, помага на мотивацията и активирането на различни части от тялото. Тренирай онова, което те устройва.“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама