Младоженци наеха оператор да заснеме първата им брачна нощ

80

Младоженци предлагат хонорар от 2000 паунда на оператор, който се съгласи да заснеме на видео първата им брачна нощ, съобщава в. „Метро“.

Предложението е публикувано в сайта Bark.com.

Обикновено операторите, специализирани в заснемането на венчавки, увековечават само церемонията и сватбеното парти, но не и първата брачна нощ.

Точно този пропуск искат да компенсират подалите обявата. Двойката се била сгодила още през 2016 година и желаела да заснеме консумирането на брака си. Но досега никой не изявил желание да застане зад камерата в този интимен за тях момент след венчавката им през септември.

Операторът ще трябва да започне работа към 01:00 часа в сватбената нощ и да приключи към 03:00 часа. Новобрачните ще държат филмът да изглежда абсолютно професионално, така че предварително ще трябва да бъдат нагласени светлините и разположението на камерата/камерите в спалнята. Сватбеният клип трябва да съдържа неподвижни и живи кадри от събитието.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама