Най-незабравимите 112 дни от живота Ви

121

Магията на круизната екзотика в различни посоки Ви очаква, вдигнете платната към райските кътчета на планетата.

Най-голямото предимство, което Ви очаква, е това, че отплаването ще се осъществи от възможно най-близката точка до България – Италия. В това пътуване получавате бонус от 15 уникални брегови екскурзии в различни държави, както и включен пакет напитки за целия престой.

Бъдете част от невероятното приключение на борда на кораба Costa Deliziosa, даващо Ви възможност да обиколите целия свят и да се запознаете с различните култури. През януари 2020 година този уникален кораб започва своето пътешествие из цял свят. Не пропускайте да резервирате Вашия круиз.

За разлика от другите пътувания, при Околосветския круиз няма вариант за цени „в последната минута“, заради който няма да има причина да чакате. Тези круизи са едни от най-търсените и при по-ранни записвания ще запазите удобна за Вас каюта на желана палуба. Не се колебайте и побързайте да планувате мечтаното пътешествие още отсега.

Маршрутът на кораба ще Ви отведе до едни от най-желаните и привлекателни дестинации като: Великденски острови, Бора Бора, Нова Зеландия, Япония, Сингапур.

Околосветското пътешествие ще продължи 112 незабравими дни в 5-звезден лукс!

Корабът, на който ще пътувате, ще Ви очарова с бляскава атмосфера, невероятно обслужване и безброй забавления на борда си. За дните, в които корабът ще бъде изцяло на море и няма да имате достъп до пристанища, на борда ще се чувствате като у дома си и ще се погрижат нищо да не Ви липсва.

Ще разполагате с 4 ресторанта, 11 бара, спортна площадка, 4 джакузита, басейни и най-различни удоволствия, готови да покорят и най-капризните вкусове, театър с много музикални и танцови представления, дискотека, музика на живо в нощните клубове.

Samsara Spa (спа комплексът) впечатлява гостите на борда с басейн за таласотерапия, ароматизирана парна баня, всякакви видове терапии, процедури и масажи, акупунктура, чайна и азиатска зала за релаксация. За парната баня и сауната се заплаща, като достъпът на пътниците от лускозните апартаменти и каютите Samsara е безплатен.

Вашето пътуване започва от Венеция – Италия, която е една от най-желаните дестинации заради своята красота и романтика. Вашето приключение ще ви отведе към едни от най-екзотичните места по света: от Канарските острови през Карибите с Барбадос и Аруба до Панама, Еквадор, Бора Бора и още много впечатляващи и релаксиращи дестинации, идеални за Вашата почивка като Австралия, Япония, Китай.

Този круиз е идеална възможност да се насладите на почивка, като комбинирате това с обогатяването на общата си култура и запознаването с различни култури. Средният престой на всяко пристанище е 10-12 часа, като е съобразено да посетите възможно най-много забележителности или да имате достатъчно време за релакс по бреговете на тюркоазените плажове.

В Сан Антонио (Чили) ще имате възможност за престой 2 дни на едно и също пристанище, където ще се насладите на красивите панорамни гледки. Още толкова Ви очакват и на Великденските острови.

Мястото ще Ви очарова с вулканичните си пещери и елегантните курорти с изглед към океана. Два дни Ви очакват и на островите Френска Полинезия – Бора Бора и Таити, където можете да прекарате целия ден на слънце, заобиколен от блестящия океан.

Следващият Ви по-дълъг престой ще бъде в Сидни (Австралия). Там ще откриете един забързан и космополитен град, ще разгледате най-интересните му забележителности и ще се озовете сред спиращи дъха изгледи и вълнуващ социален живот.

Хонг Конг – една малка част от Китай с напълно различна история. Ще бъдете удивени от жизнеността на гигантският метрополис. Сингапур, смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия, ще Ви привлече с уникална смесица от небостъргачи и търговски центрове. Днес Сингапур е една от най-богатите държави в света с най-натовареното пристанище в света. Този град-държава е символ на мирно съжителство между различните култури, традиции и религии, които може да опознаете.

Сингапур

Круизна агенция „Блу Сийс“ сподели пред „Нова Вест“, че записването за уникалното околосветско пътуване вече започна, като все повече българи проявиха интерес и се записаха, очаквайки с нетърпение стъпването си на борда на плаващия курорт.

За повече информация се свържете с Круизна Агенция Блу Сийс.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама