Телец: Предстои Ви начало на хубав период

161
Снимка: thetaurus

Снимка: thetaurus

ОВЕН

Промяна в навиците

Днес бързате прекалено много. Захващате се с няколко неща наведнъж, но няма да успеете с нито едно от тях. Причината е в ниската активност на деня. Захванете се със задачи, които са по силите ви. Можете да стартирате диета или хранителен режим, да си закупите карта за спорт. Променете някои свои здравни навици.

ТЕЛЕЦ

Начало на хубав период

Не осъществявайте важни намерения и действия в сферата на финансите. Днес стабилизирайте материалното си благосъстояние, но не предприемайте рискови начинания. Навлизането на Венера в Дева отключва период, който е богат на красиви изживявания и приятни емоции. Тъкмо в синхрон с летните месеци.

БЛИЗНАЦИ

Стартирайте ремонт

Днес привличате погледите на хората около себе си, но често говорите прекалено много и то – необмислени слова. Речта далеч по-бързо изпреварва мисълта и така можете да попаднете в неудобни ситуации. Избягвайте да вземате решения днес. Можете да стартирате ремонт вкъщи.

РАК

Не се надценявайте

Заемете се единствено със задачите, които можете да свършите в рамките на днешния ден. Не надценявайте възможностите си и не се опитвайте да блеснете пред останалите. Днешният ден иска от вас смирение, себеовладяване и себеопознаване. Имате нужда да сте сами, а не заобиколени от много хора.

ЛЪВ

Не подемайте действия

Заети сте предимно със себе си. Със своите мисли, действия и намерения. Това е и причината да забравяте интересите на другите хора и да ги пренебрегвате изцяло. Съветвам ви да не го правите. Днешният ден не е сред най-активните за тази седмица. Не вземайте важни решения и не подемайте действия.

ДЕВА

В благоприятен период

Навлизате в прекрасен период. Гостуването на Венера в знака ви прави следващия един месец подходящо време за начинания и действия. Ще се усетите като с отключен късмет – каквото и да предприемете, ще е за добро. Но все още е рано. Имайте търпение и дайте нужното време хубавите неща да се развият изцяло.

ВЕЗНИ

Жадни за комплименти

В сряда продължавате със стремежите си да бъдете забелязани на всяка цена. Правите впечатление и с облеклото си, и с маниерите си. За съжаление обаче, всички около вас са заети и малцина ви обръщат нужното внимание. Нека това не ви смущава или обижда. Все някой ще ви забележи и подари комплимент.

СКОРПИОН

Ще преборите проблема

На работното място сряда ви среща с трудна задача, която ви изглежда непосилна. Търсите начин, как да я заобиколите, но не ви се получава. Ще трябва да се сблъскате и да я отметнете. Не се страхувайте. По-добре е да не бягате от непознатото. Още утре ще намерите начин, как да преборите проблема. И ще сте много доволни от себе си.

СТРЕЛЕЦ

Канцеларски занимания

В сряда се заемете със своите делови задачи. Отхвърлете канцеларска работа. Работете по задачи, които все побутвате за по-нататък. Е, дошъл е моментът, в който трябва да ги отметнете. Днешният ден не е подходящ за започване на нищо ново. Довършете старото и вечерта пригответе хубава вечеря за цялото семейство.

КОЗИРОГ

Действайте бавно

Сряда не е сред най-активните дни от тази седмица. Това е причината днес да ви посъветвам да се заемете с онези задачи в службата, които все изостават измежду спешните. Действайте бавно, монотонно, но ритмично. Ще се окаже, че днес сте свършили много повече явна работа от друг път. Ще бъдете доволни от себе си.

ВОДОЛЕЙ

Забавете темпото

Вие изживявате период на подем, в който обаче не обръщате достатъчното внимание на всеки един детайл. Пропускате важни подробности, тичайки напред към целта. Е, сряда ще ви укроти, като убие инерцията и забави темпото. Тъкмо затова – за да се огледате и запълните стари пропуски.

РИБИ

Прогноза за нещо хубаво

Не очаквайте много от този ден. Намирате се в преходен период. От днес нататък нещо потръгва в личния ви живот. Нещо ви кара да се усмихвате все по-често и по-често. Но е все още рано да се говори за промяна. Имайте търпение. Резултатите ще видите след около месец. Наслаждавайте се на прекрасната прогноза.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 11 юли, сте хора на крайностите в настроенията, но обичате да прикривате своите страсти, мисли и чувства. Те често остават заключени дълбоко във вас и градят бомба със закъснител, която избухва много рядко, но за сметка на това – похищаващо. Мисията ви в този живот е да бъдете наясно със себе си, да изясните стремежите и чувствата си. Направите ли го, ще отключите доста скрити таланти, защото вие сте талантливи хора. Едва ли предполагате за някои умения, които притежавате. С течение на времето, ще ги осъзнаете. Можете да се реализирате добре в творчеството, литературата, хуманитарните науки. Можете да се отдадете в полза на хората и така ще се чувствате доста щастливи. Най-важното е да откриете себе си.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а да се оставите на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама