Каракачанов: Българското общество трябва да познава своята армия

32

Снимка: Facebook

Българската армия има нужда от своето представяне пред обществото и какво по-добро представяне от това да се документират моментите от живота на нашите военнослужещи и да се показват на обществото.

Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов днес, 9 юли, при откриването на фотоизложба по повод 140-години от създаването на Българската армия. Той заяви, че това е няма да е последното събитие, организирано от Министерството на отбраната по повод важната годишнина и подчерта, че най-голямото е било парадът на 6-ти май – Ден на Храбростта и празник на Българската армия.

Министър Каракачанов благодари на фотографа на Министерството на отбраната Вяра Йовева, която е автор на снимките от съвременния период на Българската армия.

Фотоизложбата се организира на Министерството на отбраната, съвместно със Столична община и е под надслов „В кадър – Българската армия днес“. Тя е разположена в Градската градина, пред Народния театър „ Иван Вазов“ и ще може да бъде разглеждана от гражданите и гостите на столицата от 9 до 23 юли 2018.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама