Анджелина Джоли се превърна в кралица за ден в Лондон (СНИМКИ)

170

Снимка: Twitter

Анджелина Джоли в момента е в Англия, а вчера, 28 юни присъства на служба в катедралата „Сент Пол“ в чест на Ордена „Св. Михаил и Свети Георги“.

Снимка: Twitter

Този четвъртък, Анджелина Джоли изглеждаше като истинска кралица. В момента американската актриса е в Лондон и тя отиде в катедралата „Сент Пол“, за да присъства на възпоменателната 200-годишнина от Ордена на Св. Михаил и Свети Георги. На месата, кралица Елизабет II също трябваше да участва, но, поради изтощение, тя се наложи да отмени посещението си. Затова пък там беше херцогът на Кент, първият братовчед на кралицата и велик магистър на ордена, който я замести. Много стилна и елегантна, Анджелина Джоли носеше за случая великолепна перлено сива рокля. Като аксесоари звездата беше избрала ръкавици и шапка също толкова елегантни и стилни.

Снимка: Twitter

Това, че Анджелина Джоли присъстваше в четвъртък в катедралата „Сент Пол“, не е защото иска да се присъедини към кралското семейство. През 2014 г. тя бе приета от кралица Елизабет II, която по това време й връчи кралският орден „Dame Grand-Croix“ на „Св. Михаил и Св. Георги“ – един от най-почитаните ордени на Великобритания. С този жест нейно величество приветства борбата на холивудската звезда срещу сексуалното насилие по света и по-специално ангажимента й в хуманитарните каузи. Да бъдеш отличен с Орден „Св. Михаил и Свети Георги“ е чест, защото малко чужденци имат тази привилегия да бъдат наградени. Нека да отбележим, че след тази церемония актрисата може да се нарича Лейди Анджелина Джоли./ БГНЕС

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама