Масов бой и стрелба в ромския квартал на Кюстендил – трима ранени и двама в ареста

36

Трима души са ранени при масово сбиване и стрелба в квартал „Изток“ снощи около 23.00 часа.

Първоначално е възникнал конфликт между членове на две фамилии в кюстендилския квартал „Изток“, който е прераснал в масово сбиване, възпроизведени били и изстрели, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил.

Пострадали са 14-годишен велосипедист, който е бил в близост до мястото на разразилото се сбиване, както и 65-годишна жена, която се прибирала към дома си. С порезни наранявания е и участник в сбиването. Тримата пострадали са настанени в кюстендилската болница, без опасност за живота са.

Пристигналите на място полицейски екипи са задържали двама от участниците. Напрежението е овладяно, работата по изясняване на факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава Районно управление – Кюстендил, започнато е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама