Предимствата да излизаш с майка, която гледа детето си сама

62

Снимка: Facebook, Derrick Jaxn

Американецът Дерик Джаксън (Derrick Jaxn) е обществена личност, блогър с над милиона последователи, има собствен канал в YouTube, а също така е дизайнер и автор на пет книги.

В свое видео Дерик Джаксън споделя 7 положителни страни на това да излизаш със самотна майка или майка, която сама отглежда децата си.

Дерик изрежда не една, а цели СЕДЕМ причини, поради които самотните майки са най-романтичният партньор. След като чуете какво мисли авторът, може да ви се прииска да излезете веднага да си намерите поне една самотна майка, която да поканите на среща, защото, както ще се убедите и от думите на Дерик (не че не си го знаете, де!), самотните майки са стра-хот-ни!

За около две минути Дерик ни убеждава защо самостоятелните майки са супер:

Те могат да готвят, защото им се налага, иначе няма кой да нахрани децата.
Те са финансово отговорни, защото им се налага да поставят децата си на първо място.
Не се шляят по клубовете в разюздан нощен живот, защото не могат да влачат вкъщи всякакви типове.
Няма да ви критикуват заради това, че имате свои деца, защото не са лицемерки.
Можете да видите що за майка е и каква майка би била на вашите деца.
Те са си самодостатъчни и разчитат единствено или най-много на себе си, защото дори да получават детски надбавки за майчинство, това е абсолютно недостатъчно. Затова самотната майка знае как да се справя.
Те няма да избягат и да се покрият, когато нещата загрубеят или се появи проблем.
Видеото е кратко и доста по същество. Може би с някои съждения не сме съвсем съгласни – или по-скоро не са много ласкави за женската ни същност (например това, че готвенето се отнася като положително качество), но сме сигурни, че Дерик не е постигнал над милион последователи със злобни коментари и намерение да обиди или нарани. Всъщност, единственото, което липсва на видеото на Дерик, е ясното послание, че майките, които сами отглеждат децата си, определено нямат нужда някой да ги спасява и защитава. Едва ли има някой, който да влага повече усилия и емоции в отглеждането на деца от самотния родител, без значение майка или баща, и за това те заслужават истинско уважение.

Източник: maikomila.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама