Абитуриенти поканиха класните си по нестандартен начин на бала си (ВИДЕО)

277

Снимка: Флагман

По нестандартен начин абитуриенти от Карнобат поканиха класните си ръководителки на бал.

Учениците от 12 „б“ клас на СУ „Христо Ботев“ измайсториха огромен транспарант с надпис „Елате с нас на бала“ и трогнаха всички, съобщи „Флагман“.

По време на междучасието, когато нищо неподозиращите учителки – г-жа Димитринка Москова и г-жа Траяна Стоянова, са в класната стая, чуват викове от двора на училището. Те остават изненадани, когато отиват до прозореца, за да видят какво се случва. Там са абитуриентите, които с черни и червени балони, опънали огромния транспарант, канят класните си ръководители да присъстват на бала им.

Трогнати от жеста, учителките, които преподават Български език и литература, не успяха да крият сълзите си от радост. Г-жа Стоянова е класен ръководител на 12 „б“ от 9-и клас, а г-жа Москова оръководи класа по заместване от тази година, но с приятелското си отношение за краткото време е успяла да спечели сърцата на всички ученици.

С изненадата, която спретнаха на учителките си, абитуриентите събраха погледите на цялото училище, дори и на минувачи.

Със сигурност всеки един от тях ще запомни вечно този емоционален момент от последните дни на ученическия им живот.


*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама