Мъж и жена живеят в необикновена връзка, играейки си на баща и дъщеричка

66

Снимка: Viral Thread

Връзките биват различни.

В първите месеци, докато хората се опознават, всички странности на партньора ни го правят уникален. Малко са обаче хората, които живеят в толкова необичайни връзки като комбинацията от роли „малко момиченце- доминиращ татко”.

Този тип взаимоотношения са тренд в БДСМ общностите и означават, че партньорите влизат в роли на малко момиченце и неговото татенце. Отношенията им могат да включват или да не включват секс.

Една такава двойка са 20-годишната Макс и 32-годишното ѝ „татенце” Джони от Кентъки, САЩ. Тяхната връзка не е сексуална и в нея се спазват редица правила, които включват наказания за Макс, когато е била непослушна.

Снимка: Viral Thread

Въпреки че този тип отношения предполагат вдетиняване, Макс настоява, че тя е нормален възрастен, който си плаща сметките и данъците. За да разкажат по-подробно за връзката си, двамата се съгласяват да бъдат интервюирани от телевизионен канал. В интервюто Макс обяснява как е открила този тип отношения и е увлякла по тях приятеля си Джони, докато гордо показва колекцията си от бебешки залъгалки.

Както казва Питър Пан, никога не съм искала да пораствам”, обяснява Макс, докато се преструва на 4-годишна. В парка тя се люлее на люлките с маниера на малко дете, а Джони я гони по площадката.

Снимка: Viral Thread

Реших да опитам този тип взаимоотношения и много ми хареса. Има много хора в нашата общност, които включват и секса в такъв тип връзка, но за мен това е изцяло несексуален сценарий. Държим се така, когато си поискаме, но не е нещо, което не можем да контролираме. Не го правим пред много хора. Татенцето ми се грижи за мен, но и аз се грижа за него и смятам, че това подхранва взаимоотношенията ни и ни прави по-близки.”

Макс обяснява, че в детството си се е съобразявала с много правила, но основните са били, че няма право да се тръшка и да казва „не” на татко си.

Безспорно такъв тип отношения са необичайни, но щом двамата участници са осъзнати възрастни и това им достава удоволствие, вероятно трябва просто да приемем, че това е още една разновидност на многото прояви на човешката сексуалност.

Източник: Viral Thread
Превод и редакция: „Нова Варна“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама